Fujitsu SP-1425 skener

Osnovne informacije

Fujitsu SP-1425 je A4 skener s samodejnim podajalnikom dokumentov (ADF / Automatic Document Feeder) in ploskovni zajem. Njegov dizajn omogoča namestitev na lokacije z omejenim prostorom in omogoča hitro in zanesljivo delovanje.

 • Hitrost skeniranja 25 strani na minuto / 50 slik na minuto
 • Vsestranski skener, ki ponuja tako možnost ploskovnega zajema kot samodejnega podajalnika dokumentov
 • Kompakten in uporabniku prijazen dizajn
 • Prihaja s programskima rešitvama PaperStream IP for SP Series in PaperStream Capture Lite, ki zagotavljata napredno slikovno obdelavo
 • Na voljo je številna programska oprema za boljše urejanje podatkov
 • PaperStream ClickScan omogoča ad-hoc skeniranje v treh preprostih korakih

Funkcionalnosti

Visoka zmogljivost in možnost skeniranja različnih dokumentov z eno napravo

Skeniranje dokumentov na ploskvi s samodejnim podajalnikom dokumentov (ADF) nudi izvrstno uporabnost in poveča produktivnost. Skener lahko dosega hitrosti do 25 strani na minuto oz. 50 slik na minuto (A4 ležeče, barvno 200/300 DPI). Opremljenost skenerja z možnostjo skeniranja na ploskvi in z ADF, omogoča obdelavo različnih dokumentov od kupa papirja do plastičnih kartic. Skenirani je moč tudi potne liste, občutljive stare dokumente in knjižice.

Napredna programska oprema izboljša delovanje pred in po samem skeniranju

Funkcionalnosti programske opreme PaperStream IP in PaperStream Capture povečajo produktivnost z zmanjšanjem števila potrebnih operacij pred in po samem skeniranju.

Pri potnih listih in osebnih izkaznicah je osebne podatke, kot so ime, števila dokumenta in državljanstvo, ki so del strojno berljive kode (MRZ – Machine Readable Zone), moč enostavno samodejno prebrati in obdelati za lažji vnos osebnih podatkov

*Podprto je strojno branje na osebnih izkaznicah kot ga predpisuje ICAO (International Civil Aviation Organization). Podprt način je definiran kot dvovrstični s 44 znaki v vsaki vrsti (Doc 9303 TD3 format) oz. trivrstični s 30 znaki (TD1).

Zasnova skenerja Fujitsu SP-1425 omogoča uporabo v različnih okoljih, tudi na mestih z omejenim prostorom. Primeren je za različna opravila tako v računovodstvu kot na recepciji oz. sprejemnem pultu. Upravljanje naprave je enostavno, saj ima dva gumba Power On/OFF in Scan/Stop. Na tak način se poveča produktivnost skeniranja in zmanjša možnost človeške napake.

Povežite delovni proces z PaperStream IP za SP serijo

PaperStream IP podpira TWAIN in ISIS, odstrani potrebo po finih nastavitvah pri optični prepoznavi znakov (OCR). Samodejno pretvori sliko v izjemno čisto sliko, kar olajša OCR. Tudi v primeru zmečkanega, umazanega ali dokumenta z vzorci.

PaperStream Capture Lite je specializiran za rutinsko skeniranje

PaperStream Capture Lite je programska oprema za SP Series, ki gramatično poveča efektivnost zajemanja dokumentov v poslovnem procesu. S predhodnimi nastavitvami različnih profilov, ki poenostavijo celoten proces, obdelava večje količine dokumentov postane rutina.

Učinkovito upravljanje podatkov s Presto!™ PageManager™

Presto!™ PageManager™ papirnate dokumente pretvori v urejeno digitalno dokumentacijo. Po predhodnih nastavitvah, je potreben le en klik in shranjevanje dokumentov se zgodi v trenutku. Uporabnik lahko ustvari, piše in odpre PDF dokumente brez pretvarjanja dokumentov ali uporabe drugih aplikacij. Prav tako lahko razdeli strani v PDF datoteki v ločene datoteke oz. združi različne PDF datoteke v eno. Programska oprema olajša združevanje, hranjenje in deljene datotek.

ABBYY™ FineReader™ Sprint omogoči iskanje po dokumentih

Z ABBYY™ FineReader™ Sprint je moč skenirane podatke pretvoriti v PDF dokumente z možnostjo iskanja ali pa v besedilni urejevalnik npr. Word/Excel®. Tako lahko uporabnik v polni meri izkoristi podatke za svoje delo.

Specifikacije

 • Načini skeniranja: samodejni podajalnik dokumentov (ADF / Automatic Document Feeder), plosko,  dvostransko

 • A4 dokument – Simplex: 25 strani na minuto (200/300 dpi) / Duplex: 50 slik na minuto (200/300 dpi)

 • Skeniranje dokumentov na ploskvi – 4 sekunde na stran (200/300 dpi)

 • Ločljivost skeniranja: 600 dpi

 • Kapaciteta samodejnim podajalnika dokumentov: 50 strani (A4, 80 g/m²)

 • Predvidena dnevna obremenitev: 4.000 strani

 • Priklop: USB 2.0 / USB 1.1

 • Mere: 454 x 331 x 129 mm

 • Teža: 4.3 kg