Fujitsu ScanSnap SV600 skener

Osnovne informacije

Fujitsu ScanSnap SV600 je brezkontaktni skener, ki nudi novo perspektivo pri skeniranju dokumentov. Za razliko od klasičnih skenerjev, je tukaj moč enostavno skenirati časopise, revije, knjige in dokumente do debeline 30mm. Vse to brez rezanja ali uničevanja dokumentov.

 • Možnost skeniranja A3 dokumenta
 • Možnost skeniranja večih dokumentov
 • VI Technology za mirno sliko
 • Auto Book Correction in Point Retouch funkcionalnosti za optimalno zajemanje slik
 • Sistem zaznave obračanja strani in časovni način za gladko skeniranje knjig
 • Kompatibilen za uporabo z računalniki in Apple Mac
 • Najboljša uporabniška izkušnja je z uporabo programske opreme ScanSnap Home
 • ScanSnap Manager je na voljo kot dodatna oprema

Funkcionalnosti

Enostavno skeniranje različnih dokumentov

Fujitsu ScanSnap SV600 omogoča skeniranje širokega nabora dokumentov, od knjig, debelih dokumentov, skic/risb, dokumentov velikosti A3 do poslovnih vizitk. Enostavnost skeniranja nudi neskončno možnosti uporabe.

Skeniranje pomembnih dokumentov brez poškodb

Skenirate lahko tudi dokumente večje od A4 formata, tako da jih enostavno postavite na pozicijo za skeniranje A3 formata in pritisnete gumb za skeniranje. Ker ni potrebe po obrezovanju dokumenta ali vstavljanju v podajalnik, lahko pomembne in občutljive dokumente, kot so vredne knjige, risbe in fotografije, skenirate brez možnosti, da pride do poškodbe.

Digitalizirajte več dokumentov naenkrat

Funkcionalnost zaznavanja večjega števila dokumentov naenkrat npr. večih poslovnih vizitk, fotografij, časopisnih izrezkov ali drugih dokumentov. Samodejno obreže in obrne skenirane fotografije.

*Do 10 dokumentov je moč skenirati naenkrat.

VI Technology za priročnost in kvaliteto

Združevanje visokokvalitetne CCD optike in napredne LED osvetlitve omogoča, da skener zagotavlja stabilno sliko celotnega dokumenta z minimiziranjem nepravilnosti ali zamegljenosti tudi iz razdalje.

Učinkovito digitalno arhiviranje

Fujitsu ScanSnap SV600 je zanesljivi partner pri skeniranju knjig ali revij, saj ponuja tudi številne uporabne funkcionalnosti razvite posebej za skeniranje knjig.

Popravki slik zagotavljajo optimalne rezultate

Tehnologija Auto Book Correction zagotavlja samodejno izravnavo in korekcijo zaradi ukrivljenosti. Tako ni več potrebe po skrbi zaradi distorzije, ki jo povzroči ukrivljenost pri odprti knjigi ali reviji. V primeru, ko je treba med skeniranjem dokument držati, pa je prste po skeniranju moč odstraniti s funkcijo Point Retouch.

Gladek potek skeniranja s koristnimi funkcionalnostmi

S funkcijo zaznave obračanja lista skener samodejno zazna, ko je bil list obrnjen in samodejno začne s skeniranjem. Druga funkcija je Time Mode, ki omogoča, da uporabnik nastavi časovne intervale v katerih skener izvede skeniranje v realnem času. S temi funkcionalnostmi odpade potreba po pritiskanju gumba za skeniranje vsakič, ko uporabnik obrne list.

Najboljša uporabniška izkušnja s ScanSnap Home aplikacijo

ScanSnap Home združuje najbolj priljubljene funkcionalnosti v eno rešitev in prek ultimativne platforme omogoča koriščenje skeniranih dokumentov na različne načine. Programska oprema omogoča enostavno uporabo, urejanje in koriščenje podatkov skeniranih dokumentov, poslovnih vizitk, računov in fotografij. Omogoča skeniranje velike količine različnih dokumentov od barvnih fotografij do dvostranskih pokrajinskih dokumentov z uporabo samodejne inteligenčne obdelave dokumentov.

Specifikacije

 • Načini skeniranja: enostransko

 • A3 dokument (ležeče) – 3 sekunde na stran

 • Ločljivost skeniranja: 285 – 218 dpi (horizontalno skeniranje), 283 – 152 dpi (vertikalno skeniranje)

 • Minimalna velikost dokumenta: 25.4 x 25.4 mm / Maksimalna velikost dokumenta: 432 x 300 mm

 • Priklop: USB2.0 / USB1.1 (Type-B)

 • Mere: 210 x 156 x 383 mm

 • Teža: 3 kg