Fujitsu ScanSnap iX1600 skener

Osnovne informacije

Fujitsu ScanSnap iX1600 je paradni konj serije ScanSnap, ki omogoča skeniranje s hitrostjo 40 strani na minuto / 80 slik na minuto (A4 dokument, barvno, 300dpi). Opremljen je s 4.3″ zaslonom na dotik, ki združuje fizično in digitalno. Prav tako je opremljen z Wi-Fi povezavo, kar ta model skenerja dela odličnega za skupinsko uporabo z oblačnimi storitvami.

 • Intuitivni 4.3″ zaslon na dotik
 • Wi-Fi (2.4 / 5GHz*) podpora
 • Hitro skeniranje do 40 strani na minuto / 80 slik na minuto (A4 dokument, barvno, 300dpi)
 • 50 strani v samodejnem podajalniku dokumentov (ADF)
 • Za osebno in skupinsko uporabo
 • Ultrazvočno tipalo in visokokvalitetna koleščka za stabilni zajem dokumentov
 • Posebna vodila skrbijo za zanesljivo skeniranje tudi pri različnih velikostih papirja
 • Samodejno odstranjevanje napak pri skeniranju zagotavlja čisto sliko
 • Najboljša uporabniška izkušnja je z uporabo programske opreme ScanSnap Home
 • ScanSnap Manager je na voljo kot dodatna oprema
 • Povezava s ScanSnap Cloud brez uporabe računalnika

*Dostopnost 5 GHz Wi-Fi omrežja se lahko razlikuje glede na regijo.

Funkcionalnosti

Optimalna uporabniška izkušnja

Fujitsu ScanSnap iX1600 je opremljen s 4.3″ zaslonom na dotik, ki uporabnikom omogoča enostavno uporabo ter skeniranje in uporabo podatkov z enim klikom.

Prilagojen potrebam posameznika

Skener prihaja z okoli 30 prednastavljenimi profili, hkrati pa omogoča do 30 prilagoditev. Profilom je možno prilagodi tudi ikone, ki so skladne s potrebami skenerja za podatkovno organizacijo in uporabo podatkov.

Skenirajte kjerkoli in kadarkoli

Wi-Fi (2.4/5GHz*1) podpora omogoča neposredno povezavo s pametnimi napravami*2 ali storitvami v oblaku*3 brez uporabe računalnika. Čeprav naprava v Access Point Connect Mode*4 načinu uporablja obstoječe Wi-Fi okolje, je povezava možna tudi z Direct Connect načinom. V tem primeru skener deluje kot dostopna točka.

*1 Odvisno od regije. 5 GHz Wi-Fi ni na voljo v načinu Direct Connect.
*2 Za uporabo s pametnimi napravami je potrebna uporaba aplikacije ScanSnap Connect.
*3 Odvisno od regije.
*4 Način Access Point Connect Mode potrebuje Wi-Fi dostopno točko ali router.

Idealen za skupinsko uporabo

En skener si lahko delijo sodelavci ali družinski članki. Na voljo so licence za 4 uporabnike*. Izbor profila na zaslonu omogoča izbor personaliziranih ikon za enostavno uporabo.

*Skener prihaja z licenco za več uporabnikov: 4 za ScanSnap Home, 4 za ABBYY FineReader for ScanSnap™ in 1 za Kofax (Win/Mac). Za ScanSnap Home je možno dokupiti licence.

Preprosta uporaba za vsakogar

Fujitsu ScanSnap iX1600 prihaja z intuitivnim vmesnikom, ki poskrbi za preprosto uporabo skenerja, tako da lahko vi nadaljujete z ostalimi opravili.

Zanesljivo skeniranje različnih velikosti papirja

Skener ScanSnap iX1600 je od poslovnih modelov podedoval ultrazvočno tipalo in visokokvalitetna koleščka. Tako lahko zagotavlja zanesljiv zajem različnih vrst papirja. Papir je zajet posamično, tako da se prepreči morebitne napake.

Vedno čista slika

iX1600 zagotavlja kontinuirano visokokvalitetno in čisto sliko. V primeru zaznanih nečistoč se na zaslonu na dotik prikaže obvestilo. Obvestilo se prikaže pred samim skeniranjem. V primerih, ko vseeno pride do nepravilnosti pri skeniranju, jih funkcija zmanjševanja napak odstrani in tako prihrani čas, saj ni potrebno ponovno skeniranje.

Skenirajte račune in mnogo več

V Manual Scan Mode* načinu je omogočeno skeniranje večjih dokumentov, kot je A3 dokument, ki ga je treba prepogniti, kuverte, … Dokumente, ki je sicer težko skenirati v Normal Scan Mode načinu, je zdaj možno zajeti brez težav. Posebna vodila na iX1600 poskrbijo, da je skeniranje majhnih dokumentov enostavno. Skrb, da bo pri skeniranju računov ali vizitk prišlo do mečkanja, je odveč. Skener je zasnovan tako, da tudi z zaprtim pokrovom omogoča enostavno upravljanje z dokumenti.

*Manual Scan Mode je na voljo ob uporabi ScanSnap Home.

Najboljša uporabniška izkušnja s ScanSnap Home aplikacijo

ScanSnap Home združuje najbolj priljubljene funkcionalnosti v eno rešitev in prek ultimativne platforme omogoča koriščenje skeniranih dokumentov na različne načine. Programska oprema omogoča enostavno uporabo, urejanje in koriščenje podatkov skeniranih dokumentov, poslovnih vizitk, računov in fotografij. Omogoča skeniranje velike količine različnih dokumentov od barvnih fotografij do dvostranskih pokrajinskih dokumentov z uporabo samodejne inteligenčne obdelave dokumentov.

Skenirajte s ScanSnap Cloud brez uporabe dodatnih naprav

ScanSnap Cloud posreduje skenirane dokumente iz ScanSnap iX1600 v vašo najljubšo storitev hrambe v oblaku brez uporabe računalnika ali mobilne naprave. Programska oprema samodejno razporeja dokumente, račune, vizitke, fotografije in jih skladno z nastavljenim profilom pošlje v hramb v oblaku. Potreben je le klik gumba za začetek skeniranja. Urejanje skeniranih dokumentov uporabnik izvede v sklopu izbrane storitve hrambe v oblaku.

Specifikacije

 • Načini skeniranja: samodejni podajalnik dokumentov (ADF / Automatic Document Feeder) / ročni podajalnik, dvostransko

 • A4 dokument (pokončno) – Simplex / Duplex: 40 slik na minuto

 • A4 dokument (pokončno) – Simplex / Duplex: 10 slik na minuto v odličnem načinu (barvno: 600 dpi, monokromatsko: 1,200 dpi)

 • Ločljivost skeniranja: 600 dpi

 • Kapaciteta samodejnim podajalnika dokumentov: 50 strani (A4, 80 g/m²)

 • Priklop: Wi-Fi IEEE802.11a/b/g/n/ac (2.4 GHz / 5 GHz) in USB3.2 Gen1x1 / USB2.0 / USB1.1 (Type-B)

 • Mere: 292 x 161 x 152 mm

 • Teža: 3.4 kg