Fujitsu fi-800R skener

Fujitsu fi-800R skener

Osnovne informacije

Fujitsu fi-800R dosega hitrost skeniranja do 40 strani na minuto oz. 80 slik na minuto s samodejnim podajalnikom dokumentov (ADF / Automatic Document Feeder) ter 3.5 sekund na stran z ročnim podajalnikom (A4, barvno, 200/300 dpi). Dnevna zmogljivost skenerja fi-800R je 4.500 strani na dan.

Zaradi kompaktnega dizajna je idealen za uporabo na lokacijah z omejenim prostorom. Tako omogoča lažjo uporabo v prostorih kot je recepcija in prodajni pult. Njegova unikatna tehnologija poenostavi tako enostransko skeniranje kot kontinuirano skeniranje dokumentov s samodejnim podajalnikom. Z zmanjševanjem obremenjenosti uporabnika hkrati izboljša uporabniško izkušnjo.

 • Povratni podajalnik v primeru skeniranja potnega lista ali osebne izkaznice
 • “U-turn Scan” skeniranje omogoča kontinuirano delovanje
 • Samodejna poravnava dokumenta in aktivna delitev strukture dokumentov za zanesljivo skeniranje
 • Prihaja s programskima rešitvama PaperStream IP in PaperStream Capture, ki zagotavljata napredno slikovno obdelavo
 • PaperStream ClickScan omogoča ad-hoc skeniranje v treh preprostih korakih
 • PaperStream Capture Pro je na voljo kot premium opcija

Funkcionalnosti

Vsestranska uporaba s kompaktnim dizajnom in preprosto uporabo

Fujitsu fi-800R je ultra kompakten skener primeren za uporabo na omejenem prostoru. Omogoča dva načina skeniranja: “U-turn Scan” skeniranje omogoča kontinuirano delovanje, “Return Scan” pa je primeren za zložene dokumente, kartice … Skener samodejno prehaja med načinoma delovanja, odvisno od tega, v kateri podajalnik vložimo dokument. Tako je omogočeno skeniranje mešanih dokumentov brez ustavljanja zaradi nastavljanja načina skeniranja ali nastavljanja programske opreme.

Povratno skeniranje za potne liste in osebne izkaznice

Povratno skeniranje na fi-800R uporabniku omogoča skeniranje dokumentov do debeline 5mm, hkrati pa se dokument vstavi in prevzame na sprednji strani skenerja. Skener obdelan dokument tako izvrže na istem mestu kot je bil vstavljen, kar poveča učinkovitost. Ustvarjen je za uporabo na recepcijah in ostalih lokacijah kjer je potrebno skeniranje identifikacijskih dokumentov kot sta potni list in osebna izkaznica, pa tudi prepognjenih dokumentov.

U-turn Scan omogoča hitro kontinuirano skeniranje in velikostjo podajalnika za polovico A4 formata

Skener je opremljen s samodejnim podajalnikom dokumentov (ADF / Automatic Document Feeder), ki omogoča kontinuirano skeniranje A4 dokumentov s hitrostjo 40 strani na minuto oz. 80 slik na minuto (barvno, 200/300 dpi). Pri U-turn Scan skeniranju so dokumenti nameščeni na vrhu naprave, prav tako pa jih skener po obdelavi izvrže na vrhu. Zlagalec dokumentov se samodejno podaljša, da zagotovi elegantno zlaganje obdelanih dokumentov. Vse to zagotavlja dizajn, ki varčuje s prostorom in uporabniku omogoča skeniranje, organizacijo in prevzemanje.

Hitro, zanesljivo in enostavno skeniranje za boljšo uporabniško izkušnjo

Skener ima podajalni sistem, ki omogoča kontinuirano zanesljivo skeniranje brez potrebe po ponovnem skeniranju dokumentov. Samodejna poravnava dokumenta omogoča, navpično poravnavano posameznega dokumenta, kar prepreči zagozditev dokumentov. Hkrati je na tak način odstranjena možnost nepopolnega zajema dokumenta.

*Dovoljena velikost dokumenta je A6 (širina 105mm ) ali več.

Napredna programska oprema izboljša delovanje pred in po samem skeniranju

Funkcionalnosti programske opreme PaperStream IP in PaperStream Capture povečajo produktivnost z zmanjšanjem števila potrebnih operacij pred in po samem skeniranju.

Pri potnih listih in osebnih izkaznicah je osebne podatke, kot so ime, števila dokumenta in državljanstvo, ki so del strojno berljive kode (MRZ – Machine Readable Zone), moč enostavno samodejno prebrati in obdelati za lažji vnos osebnih podatkov

*Podprto je strojno branje na osebnih izkaznicah kot ga predpisuje ICAO (International Civil Aviation Organization). Podprt način je definiran kot dvovrstični s 44 znaki v vsaki vrsti (Doc 9303 TD3 format) oz. trivrstični s 30 znaki (TD1).

Specifikacije

 • Načini skeniranja: samodejni podajalnik dokumentov (ADF / Automatic Document Feeder) / ročni podajalnik, dvostransko

 • A4 dokument U-turn Scan (ADF) – Simplex: 40 strani na minuto (200/300 dpi) / Duplex: 80 slik na minuto (200/300 dpi)

 • A4 dokument Return Scan (ročni podajalnik) – 3.5 sekund na stran (200/300 dpi)

 • Ločljivost skeniranja: 600 dpi

 • Kapaciteta samodejnim podajalnika dokumentov: 20 strani (A4, 80 g/m²) oz. 30 strani (A4, 52 g/m²)

 • Predvidena dnevna obremenitev: 4.500 strani

 • Priklop: USB 3.2 Gen1x1 / USB 2.0 / USB 1.1

 • Mere: 296 x 105 x 83 mm

 • Teža: 2.0 kg