Fujitsu fi-7800 skener

Osnovne informacije

Napredna produktivnost za skeniranje visokega obsega

Fujitsu fi-7800 dosega hitrost skeniranja do 110 strani na minuto oz. 220 slik na minuto (A4 ležeče, barvno, 200/300 dpi) in lahko obdela do 120.000 strani na dan. fi-7800 je optimiziran centralizirano obdelavo in čim večjo dodano vrednostjo za uporabnika. Tehnološka naprednost zagotavlja zanesljivo skeniranje, uporabniku prijazen dizajn deli s skenerji najvišjega razreda, hkrati se ponaša tudi z zmogljivo slikovno obdelavo. Uporabnik tako lahko uživa v enostavnosti skeniranja in hkrati korenito izboljša učinkovitost.

 • Funkcija samodejnega ločevanja in samodejna poravnava dokumenta zagotavlja stabilni zajem
 • Posebna tehnologija za zaščito papirja ščiti pred morebitnim uničenjem dokumentov
 • Funkcija nadzora zlaganja in višinsko uravnavanje zlagalnika skrbita za učinkovito zbiranje papirja po skeniranju
 • Ročni način vlaganja omogoča skeniranje različnih tipov dokumentov
 • Okolju prijazen proizvod s certifikatom ENERGY STAR Version 3
 • Minimalen dizajn z gumbi in LCD zaslonom za enostavno upravljanje
 • Način čiščenja omogoča enostavno vzdrževanje
 • LAN mrežna povezljivost je certificirana za Silex Device Server uporabnike
 • Prihaja s programskima rešitvama PaperStream IP in PaperStream Capture, ki zagotavljata napredno slikovno obdelavo
 • PaperStream ClickScan omogoča ad-hoc skeniranje v treh preprostih korakih
 • PaperStream Capture Pro je na voljo kot premium opcija

Funkcionalnosti

Zanesljiv podajalnik preprečuje napake

Funkcija samodejnega ločevanja upravlja navor kolesc z nadzorovanjem zdrsavanja papirja, to se namreč lahko malenkostno razlikuje glede na izrabljenost in količino prahu na koleščkih. To zmanjšuje potrebo po ročnem nastavljanju navora, kar zmanjšuje potrebo po ponavljajočem vlaganju dokumentov. Samodejna navpična poravnava dokumenta prav tako izboljša zajem in preprečuje morebitno ponovno skeniranje zaradi odrezanih delov dokumenta. Ločeni valji so ključni del tehnologije, ki zagotavlja, da je vsak papir obdelan posamično. To zagotavlja visoko zanesljivost skenerja pri zajemu dokumentov.

Zmanjšuje obremenitev pred in po skeniranju

Z ločenimi vodili je uporabniku omogočeno, da po želji prilagodi širino dokumentu, ki ga vlaga v skener. Funkcija zlaganja nadzoruje hitrost izhoda papirja iz skenerja in uravnava višinsko zlagalnika glede na količino papirja. Takšna zasnova uporabniku omogoča olajšano vstavljanje in pobiranje dokumentov po obdelavi.

Skener lahko obdela različne tipe poslovnih dokumentov, tako da zgolj z enim skenerjem zadostimo vsem potrebam. S spremembo načina vstavljanja dokumentov na ročni način lahko uporabnik skenira tudi debelejše dokumente kot so prepognjeni ali zloženi dokumenti ter kuverte.

Uporabniku in okolju prijazen ter enostaven za uporabo

Fujitsu fi-7800 se lahko pohvali z zelenim certifikatom ENERGY STAR Version 3. Tako lahko povečate produktivnost brez skrbi glede večjega vpliva na okolje. Gumbi za upravljanje in LCD zaslon z osvetlitvijo omogočajo skeniranje neposredno s skenerja. Hkrati je omogočeno prilagajanje različnih nastavitev skeniranja in pregled morebitnih napak, ki so bile zaznane.

Enostavno čiščenje skenerja

Način čiščenja omogoča enostavno vzdrževanje. LED osvetlitev v notranjosti skenerja olajša iskanje točk, ki jih je treba očistiti.

Učinkovita uporaba podatkov z napredno programsko opremo

PaperStream IP samodejno pretvori sliko v izjemno čisto sliko, kar olajša OCR. Intuitivni vmesnik PaperStream Capture omogoča, da organizacija zajem informacij poveže z delovnim procesom, kar še posebej poveča efektivnost pri zajemu večje količine dokumentov.

Ena od funkcionalnosti, ki jih omogoča PaperStream IP je tudi sortiranje kupa papirja z uporabo natančne registracije dokumentov. Po končani registraciji formata dokumenta in nastavitve konfiguracije se izvede samodejna izbira profila dokumenta. Prednastavljena konfiguracija nato izvede postopek slikovnega zajema glede na format. Ta funkcionalnost olajša delo, saj ni treba izbirati nastavitev za vsako skeniranje.

*Funkcija je na voljo s PaperStream IP 2.0 in PaperStream Capture/Capture Pro 2.7.

Izjemno natančna optična prepoznava znakov (OCR)

PaperStream IP omogoča slikovni zajem z izjemno natančno optično prepoznavo znakov (OCR). Napredna tehnologija čiščenja slike omogoča boljšo funkcionalnost prepoznave, saj omogoča prepoznavo v primeru obrnjenih barv, rastrom ali prekritostjo z žigom. Ta tehnologija omogoča, da v polni meri izkoristite potencial podatkov na skeniranih dokumentih.

Napredne funkcionalnosti z opcijsko opremo PaperStream Capture Pro

Visoko-kvalitetna programska opreme za skeniranje PaperStream Capture Pro nadgradi skenerje fi Series s superiornimi funkcionalnostmi. Med njimi je možnost visoke stopnje pridobivanja podatkov in indeksiranje, uvoz elektronskih slik in podpora za licenciranje na več lokacijah. Ta rešitev koristi organizacijam in oddelkom, ki potrebujejo učinkovit in enostavne način pretvorbe papirnatih dokumentov v digitalne datoteke z visoko stopnjo indeksiranja in ekstrakcije.

Specifikacije

 • Načini skeniranja: samodejni podajalnik dokumentov (ADF / Automatic Document Feeder), ročno,  dvostransko

 • A4 ležeče – Simplex: 110 strani na minuto (200/300 dpi) / Duplex: 220 slik na minuto (200/300 dpi)

 • A4 pokončno – Simplex: 90 strani na minuto (200/300 dpi) / Duplex: 180 slik na minuto (200/300 dpi)

 • Ločljivost skeniranja: 600 dpi

 • Kapaciteta samodejnim podajalnika dokumentov: 500 strani (A4, 80 g/m²)

 • Predvidena dnevna obremenitev: 100.000 strani

 • Priklop: USB 2.0 / USB 1.1

 • Mere: 460 x 430 x 310 mm

 • Teža: 32 kg