Fujitsu fi-7700S skener

Osnovne informacije

Napredna produktivnost za skeniranje visokega obsega

Fujitsu fi-7700S dosega hitrost skeniranja do 75 strani na minuto (A4 ležeče, barvno, 200/300 dpi), naenkrat je moč naložiti 300 strani. Obdelati je moč do 33,000 strani na dan. Tehnološka naprednost zagotavlja zanesljivo skeniranje, uporabniku prijazen dizajn omogoča kontinuirano obdelavo velike količine dokumentov. Skener omogoča obdelavo različnih dokumentov, kot je tanek papir, plastične kartice, knjige, revije, kuverte in dolge strani dokumentov.

 • Možnost ploskovnega zajema ali z uporabo samodejnega podajalnika dokumentov (ADF / Automatic Document Feeder)
 • Raven potek papirja in nadzor prevzemanja papirja zagotavlja stabilno delovanje
 • Ročni način vlaganja omogoča skeniranje dokumentov različnih debelin in velikosti
 • Posebna tehnologija za zaščito papirja in samodejna vodoravna poravnava ščiti pred morebitnim uničenjem dokumentov
 • Fleksibilen dizajn s premikajočimsamodejnim podajalnikom in LED zaslonom za enostavno upravljanje
 • Ločena vodila za enostavno nastavitev ločenih širin dokumentov
 • Prihaja s programskima rešitvama PaperStream IP in PaperStream Capture, ki zagotavljata napredno slikovno obdelavo
 • PaperStream ClickScan omogoča ad-hoc skeniranje v treh preprostih korakih
 • PaperStream Capture Pro je na voljo kot premium opcija

Funkcionalnosti

Zanesljivo skeniranje velike količine različnih dokumentov z enim skenerjem

Raven potek papirja zagotavlja stabilno delovanje ne glede na vrsto papirja. Takšen način hkrati omogoča nalaganje dodatne količine dokumentov na skener, kar zmanjša število prekinitev med skeniranjem posameznega kupa. Tehnologija nadzora prevzemanja papirja nadzira premikanje vsakega posameznaga dokumenta in nadzoruje pritisk na vsak posameznem dokument. Vse te funkcionalnosti zagotavljajo tekoče delovanje. Z enostavnim premikom na ročni način je moč skenirati debelejše dokumente.

Zanesljiva tehnologija vlaganja dokumentov ščiti pred napakami in poškodbami

Ločeni valji so ključni del tehnologije, ki zagotavlja, da je vsak papir obdelan posamično. To zagotavlja visoko zanesljivost skenerja pri zajemu dokumentov. Samodejna navpična poravnava dokumenta prav tako izboljša zajem in preprečuje morebitno ponovno skeniranje zaradi odrezanih delov dokumenta. V primeru zagozditve tehnologija “Paper Protection” zagotovi, da dokumenti ostanejo nedotaknjeni. Ta tehnologija deluje na podlagi zaznave zvočnih anomalij in sledenju premika papirja.

Napredna programska oprema izboljša delovanje pred in po samem skeniranju

Funkcionalnosti programske opreme PaperStream IP in PaperStream Capture povečajo produktivnost z zmanjšanjem števila potrebnih operacij pred in po samem skeniranju.

Pri potnih listih in osebnih izkaznicah je osebne podatke, kot so ime, števila dokumenta in državljanstvo, ki so del strojno berljive kode (MRZ – Machine Readable Zone), moč enostavno samodejno prebrati in obdelati za lažji vnos osebnih podatkov

*Podprto je strojno branje na osebnih izkaznicah kot ga predpisuje ICAO (International Civil Aviation Organization). Podprt način je definiran kot dvovrstični s 44 znaki v vsaki vrsti (Doc 9303 TD3 format) oz. trivrstični s 30 znaki (TD1).

Dizajn skladen s potrebami uporabnika

Fujitsu fi-7700S izboljša učinkovitost uporabnika s številnimi rešitvami, ki olajšajo skeniranje. Ena izmed njih je možnost rotacije samodejnega podajalnika papirja. Ta se namreč lahko zavrti do 180° in premakne vodoravno ter tako uporabniku omogoča enostavno vlaganje dokumentov.

Osvetljen LED zaslon omogoča skeniranje neposredno na napravi brez uporabe računalnika. Hkrati je možno urejati različne nastavitve in preveriti morebitne napake, ki jih javi naprava.

Zmanjša obseg dela pred in po samem skeniranju

Z ločenimi vodili je uporabniku omogočeno, da po želji prilagodi širino dokumentu, ki ga vlaga v skener. Funkcija zlaganja nadzoruje hitrost izhoda papirja iz skenerja in natančno zlaga. Takšna zasnova uporabniku omogoča olajšano vstavljanje in pobiranje dokumentov po obdelavi. V primeru ploskega skeniranja lahko uporabnik skenira ob odprtem pokrovu, saj tehnologija obrezovanja samodejno zazna velikost dokumenta. Na tak način ni treba ob posamičnem skeniranju zapirati pokrova, kar pohitri celoten postopek.

Napredne funkcionalnosti z opcijsko opremo PaperStream Capture Pro

Visoko-kvalitetna programska opreme za skeniranje PaperStream Capture Pro nadgradi skenerje fi Series s superiornimi funkcionalnostmi. Med njimi je možnost visoke stopnje pridobivanja podatkov in indeksiranje, uvoz elektronskih slik in podpora za licenciranje na več lokacijah. Ta rešitev koristi organizacijam in oddelkom, ki potrebujejo učinkovit in enostavne način pretvorbe papirnatih dokumentov v digitalne datoteke z visoko stopnjo indeksiranja in ekstrakcije.

Specifikacije

 • Načini skeniranja: samodejni podajalnik dokumentov (ADF / Automatic Document Feeder), plosko

 • A4 pokončno – Simplex: 75 strani na minuto (200/300 dpi)

 • Skeniranje dokumentov na ploskvi – 0.6 sekunde na stran (200/300 dpi)

 • A4 ležeče – Simplex: 58 strani na minuto (200/300 dpi)

 • Skeniranje dokumentov na ploskvi – 0.9 sekunde na stran (200/300 dpi)

 • Ločljivost skeniranja: 600 dpi

 • Kapaciteta samodejnim podajalnika dokumentov: 300 strani (A4, 80 g/m²)

 • Predvidena dnevna obremenitev: 33.000 strani

 • Priklop: USB 3.1 Gen 1 / USB 2.0 / USB 1.1

 • Mere: 706 x 500 x 345 mm

 • Teža: 35 kg