Fujitsu fi-7300NX skener

Osnovne informacije

Vmesnik za fleksibilno zajemanje dokumentov

Fujitsu fi-7300NX omogoča skeniranje A4 portretnih dokumentov s hitrostjo 60 strani na minuto oz. 120 slik na minuto (200/300 dpi). Samodejni podajalnik dokumentov (ADF) pa omogoča nalaganje do 80 strani.

 • Enostavno upravljanje z velikim zaslonom na dotik in zaslonsko tipkovnico
 • Nudi številne metode avtentikacije za izboljšano učinkovitost in varnost
 • Omogočeno je skeniranje iz pametne naprave na katerokoli poslovno platformo
 • 5 tipov kompletov za razvoj programske opreme (SDK), ki ustrezajo kateremukoli
 • PaperStream NX Manager in Scanner Central Admin za centralizirano upravljanje
 • Posebna tehnologija za zaščito papirja ščiti pred morebitnimi zagozditvami z zaznavanjem anomalij v dolžini dokumenta
 • Ročni način skeniranja omogoča obdelavo prepognjenih ali spetih dokumentov
 • Prihaja s programskima rešitvama PaperStream IP in PaperStream Capture, ki zagotavljata napredno slikovno obdelavo
 • PaperStream ClickScan omogoča ad-hoc skeniranje v treh preprostih korakih

Funkcionalnosti

Gladka integracija skenerja v vaše poslovno okolje

Uporabnik lahko začne s skeniranjem z uporabo zaslona na dotik ali z uporabo mobilne aplikacije na pametnem telefonu. Ne le, da skener lahko z uporabo SDK podatke prenese na uporabniku prilagojen sistem, ampak je na voljo tudi visoka stopnja enkripcije med prenosom podatkov.

Skeniranje brez uporabe računalnika

Skeniranje in shranjevanje je uporabniku omogočeno brez uporabe računalnika. S pomočjo zaslona na dotik na skenerju Fujitsu fi-7300NX se je potrebno le vpisati z ustrezno avtentikacijo in izbrati opravilo iz personaliziranega menija opravil. Prilagojeni meni opravil omogoča učinkovit in varen ter decentraliziran vnos podatkov.

Fujitsu fi-7300NX podpira NFC (Type-A and Type-B) avtentikacijo ter avtentikacijo z vpisom uporabniškega imena na zaslonsko tipkovnico. Vsakemu skenerju je možno dodeliti različni nabor opravi v meniju, tako izognemo morebitnim procesom avtentikacije.

Omogočeno je skeniranje z mobilne naprave na katerokoli poslovno platformo

Z uporabo PaperStream NX Manager lahko uporabnik skenira z uporabo mobilne ali spletne aplikacije na pametni mobilni napravi. Enostavna integracija v poslovni sistem omogoča uporabo številnih naprav za opravljanje operacij skeniranja.

5 vrst SDK, ki najbolj ustrezajo uporabnikovemu okolju

PaperStream NX Manager SDK omogoča integracijo z različnimi uporabnikovimi sistemi in aplikacijami. Razvijalci lahko uporabijo ustrezen komplet za razvoj programske opreme (SDK), ki najbolj ustreza uporabniku.

・REST API

Okolje za razvoj spletnih aplikacij, ki omogočajo funkcijo skeniranja. Z REST API lahko spletne aplikacije od fi-7300NX zahtevajo začetek skeniranja dokumentov.

・Web Scan API

Okolje za razvoj aplikacij, ki dostopajo do PaperStream NX Manager Web Scan z uporabnikovo aplikacijo na pametni mobilni napravi s prednastavljenimi funkcijami skeniranja.

・Jobs API

Okolje za razvoj aplikacije, ki upravlja z opravili in skupinami opravil. Z Jobs API lahko uproabnik ustvari, ureja in izbriše opravila ali skupine opravil iz spletnega brskalnika ali pametne mobilne naprave.

・Authentication API

Okolje za razvoj aplikacije, ki izkorišča avtentikacijsko funkcijo na skenerju Fujitsu fi-7300NX. Ne le, da se lahko poveže s skenerjevim NFC-jem, ampak se lahko  tudi skener poveže s trenutnim uporabnikovim serverjem za avtentikacijo.

・Connector API

Okolje za razvoj aplikacije, ki je zasnovana za povezavo PaperStream NX Manager z različnimi sistemi. S Connector API lahko uporabnik poveže poslovne sisteme ali OCR/dokumentarno programsko opremo.

Zmanjšuje stroške delovanja s centraliziranim upravljanjem

Funkcija avtentikacije uporabnika, meni opravil in druge nastavitve na skenerju se lahko upravlja centralizirano s PaperStream NX Manager inScanner Central Admin. S strežniško opremo skenerja Fujitsu fi-7300NX ni potrebe po uporabi klasične opreme namenjene zgolj povezovanju enega uporabnika in skenerja. Na tak način se zmanjšuje skupno breme pri namestitvah*, razširitvah, operacijah in upravljanju s skenerji.

*Namestitev zahteva različna orodja kot sta npr. fi-7300NX Rollout Tool in Network Setup Tool for fi-7300NX.

Urejanje opravil in slikovno obdelavo s PaperStream NX Manager

Strežniška oprema na Fujitsu fi-7300NX obdela uporabnikovo avtentikacijo, urejanje opravil, slikovno obdelavo skeniranih podatkov in izhodih podatkov. Samodejno deljenje metod avtentikacije, nastavitev opravil na vseh skenerjih in povezavo skenerjev je možno izvesti s PaperStream NX Manager, ki omogoča priklop do 1.000 skenerjev fi-7300NX.

Nadzor operacij skeniranja s Scanner Central Admin

Ta programska oprema je specializirana za centralno upravljanje s skenerji, vključno s skupnim urejanjem nastavitev, posodabljanjem programske opreme in nadzorom nad napakami in statusi. Tudi ta programska oprema lahko upravlja do 1.000 skenerjev na enem serverju.

Uporabniku prijazna programska oprema

Podedovano zapuščino fi serije kot sta visoka hitrost in nepretrgan zajem dokumentov Fujitsu fi-7300NX nadgrajuje s hitrostjo do 60 strani na minuto oz. 120 slik na minuto za A4 dokumente (A4 pokončno, 200/300 dpi). V ročnem načinu je možno obdelati tudi prepognjene in povsem tanke dokumente.

4.3” zaslon na dotik

Zaslon na dotik uporabniku omogoča intuitivno uporabo, kot je hkratno skeniranje in pregled podatkov s sličicami skeniranih dokumentov. Zaslon prav tako lahko prikazuje sporočila, navodila z ilustracijami in tako uporabniku omogoči enostavno odpravljanje napak.

Priročna rešitev za katerokoli okolje

Ko pri skeniranju s Fujitsu fi-7300NX uporabljamo računalnik, lahko uporabimo PaperStream IP, ki je specializirana programska oprema za Fujitsu slikovne skenerje. Povezava je možna prek brezžične Wi-Fi ali žične mrežne povezave ali prek USB povezave. Povezovanje brez potrebe po USB povezavi omogoča, da je skener postavljen na lokaciji kjer je najbolj potreben. Tako se izboljša produktivnost, zmanjša motnje in naredi prostor za opremo, ki se jo pogosteje uporablja.

PaperStream IP inPaperStream Capture uporabniku omogočata, da v polni meri uživa v skeniranju z visoko kvaliteto slike, tako kot pri ostalih Fujitsu slikovnih skenerjih.

Specifikacije

 • Načini skeniranja: samodejni podajalnik dokumentov (ADF / Automatic Document Feeder), ročno, dvostransko

 • A4 ležeče – Simplex: 60 strani na minuto (200/300 dpi) / Duplex: 120 slik na minuto (200/300 dpi)

 • Ločljivost skeniranja: 600 dpi

 • Kapaciteta samodejnim podajalnika dokumentov: 80 strani (A4, 80 g/m²)

 • Predvidena dnevna obremenitev: 9.000 strani

 • Zaslon: TFT 4.3” občutljiv na dotik

 • Priklop: USB 3.1 Gen1 / USB 2.0 / USB 1.1, mrežni 10BASE-T, 100BASE-TX, 1000BASE-T, brezžični IEEE802.11 a/b/g/n/ac 2.4 GHz in 5 GHz

 • Mere: 300 x 202 x 170 mm

 • Teža: 4.9 kg