Fujitsu fi-7260 skener

Osnovne informacije

fi Series standard, ki združuje ploskovni zajem in samodejni podajalnik dokumentov za superiorno izvedbo skeniranja

Fujitsu fi-7260 nudi izjemno delovanje kot vodilni skener na področju slikovnega zajema. Kljub svoji kompaktnosti lahko skenira A4 portretne dokumente s hitrostjo 60 strani na minuto oz. 120 slik na minuto (200/300 dpi). Hkrati pa omogoča nalaganje do 80 strani na enkrat in skeniranje do 9.000 strani na dan.

 • Možnost ploskovnega zajema ali z uporabo samodejnega podajalnika dokumentov (ADF / Automatic Document Feeder)
 • Samodejna poravnava dokumenta zagotavlja stabilni zajem
 • Posebna tehnologija za zaščito papirja ščiti pred morebitnim uničenjem dokumentov
 • Ultrazvočna zaznava naloženih dokumentov ščiti pred morebitno izgubo slik
 • Osvetljen LCD zaslon za enostavno upravljanje
 • Prihaja s programskima rešitvama PaperStream IP in PaperStream Capture, ki zagotavljata napredno slikovno obdelavo
 • PaperStream ClickScan omogoča ad-hoc skeniranje v treh preprostih korakih
 • PaperStream Capture Pro je na voljo kot premium opcija

Funkcionalnosti

Zanesljiva tehnologija vlaganja dokumentov ščiti pred napakami

Ločeni valji so ključni del tehnologije, ki zagotavlja, da je vsak papir obdelan posamično. To zagotavlja visoko zanesljivost skenerja pri zajemu dokumentov. Samodejna navpična poravnava dokumenta prav tako izboljša zajem in preprečuje morebitno ponovno skeniranje zaradi odrezanih delov dokumenta. V primeru zagozditve tehnologija “Paper Protection” zagotovi, da dokumenti ostanejo nedotaknjeni. Ta tehnologija deluje na podlagi zaznave zvočnih anomalij in sledenju premika papirja.

Enostavna in uporabniku prijazna uporaba primerna za poslovne prostore

Skener Fujitsu fi-7260 je opremljen s sistemom za ploskovni zajem, ki omogoča skeniranje krhkih dokumentov in debelih knjig, kar je nemogoče storiti s samodejnim podajalnikom dokumentov (ADF). Osvetljen LED zaslon omogoča skeniranje neposredno na napravi brez uporabe računalnika. Hkrati je možno urejati različne nastavitve in preveriti morebitne napake, ki jih javi naprava.

Napredna programska oprema izboljša delovanje pred in po samem skeniranju

Funkcionalnosti programske opreme PaperStream IP in PaperStream Capture povečajo produktivnost z zmanjšanjem števila potrebnih operacij pred in po samem skeniranju.

Pri potnih listih in osebnih izkaznicah je osebne podatke, kot so ime, števila dokumenta in državljanstvo, ki so del strojno berljive kode (MRZ – Machine Readable Zone), moč enostavno samodejno prebrati in obdelati za lažji vnos osebnih podatkov

*Podprto je strojno branje na osebnih izkaznicah kot ga predpisuje ICAO (International Civil Aviation Organization). Podprt način je definiran kot dvovrstični s 44 znaki v vsaki vrsti (Doc 9303 TD3 format) oz. trivrstični s 30 znaki (TD1).

Povežite delovni proces z PaperStream IP in PaperStream Capture

PaperStream IP podpira TWAIN in ISIS, odstrani potrebo po finih nastavitvah pri optični prepoznavi znakov (OCR). Samodejno pretvori sliko v izjemno čisto sliko, kar olajša OCR. Tudi v primeru zmečkanega, umazanega ali dokumenta z vzorci. Intuitivni vmesnik PaperStream Capture omogoča, da organizacija zajem informacij poveže z delovnim procesom, kar še posebej poveča efektivnost pri zajemu večje količine dokumentov. Programska oprema je zasnovana, da maksimizira administratorjevo in uporabnikovo delovanje. Dokumenti s črtnimi kodami in so samodejno sortirani v ustrezne mape z nekaj preprostimi nastavitvami.

Napredne funkcionalnosti s PaperStream Capture Pro

Visoko-kvalitetna programska opreme za skeniranje PaperStream Capture Pro nadgradi skenerje fi Series s superiornimi funkcionalnostmi. Med njimi je možnost visoke stopnje pridobivanja podatkov in indeksiranje, uvoz elektronskih slik in podpora za licenciranje na več lokacijah.

Specifikacije

 • Načini skeniranja: samodejni podajalnik dokumentov (ADF / Automatic Document Feeder), plosko,  dvostransko

 • A4 dokument – Simplex: 60 strani na minuto (200/300 dpi) / Duplex: 120 slik na minuto (200/300 dpi)

 • Skeniranje dokumentov na ploskvi – 1.7 sekunde na stran (200 dpi)

 • Ločljivost skeniranja: 600 dpi

 • Kapaciteta samodejnim podajalnika dokumentov: 80 strani (A4, 80 g/m²)

 • Predvidena dnevna obremenitev: 9.000 strani

 • Priklop: USB 3.0 / USB 2.0 / USB 1.1

 • Mere: 300 x 577 x 234 mm

 • Teža: 8.8 kg