Fujitsu fi-65F skener

Osnovne informacije

Fujitsu fi-65F je oblikovan z mislijo na prenosnost in kompaktnost, saj zagotavlja enostavno in hitro skeniranje različnih identifikacijskih dokumentov ter majhnih kartic.

 • 1 sekunda skeniranja v ločljivosti 300 dpi
 • Pokriva skeniranje z avtomatskimi funkcionalnostmi za povečanje produktivnosti
 • Hitro skeniranje z enim gumbom
 • Napajanje prek USB vhoda
 • Prihaja s programskima rešitvama PaperStream IP in PaperStream Capture, ki zagotavljata napredno slikovno obdelavo
 • PaperStream ClickScan omogoča ad-hoc skeniranje v treh preprostih korakih
 • PaperStream Capture Pro je na voljo kot premium opcija

Funkcionalnosti

Hiter in zanesljiv skener za boljšo produktivnost

Kompakten, lahek in hiter Fujitsu fi-65F je idealen za recepcije, sprejemne pisarne in prodajalne. Hitro skenira vse ključne tipe identifikacij in majhnih kartic, vključno z vozniškim dovoljenjem, potnim listom, kartico zavarovanja, kreditno kartico, fotografijo in majhne anketne formularje.

Zajem traja zgolj 1 sekundo

Skener zajame čisto sliko do velikosti 105 mm x 148 mm v barvnem, sivinskem ali monokromatskem načinu z optično ločljivostjo 600 dpi. Ko je potreben hiter zajem je ta možen v 1 sekundi (300 dpi, monokromatski oz 8-bit) ali 1.7 sekunde (24-bit barvni z 200 dpi). Skener poveča produktivnost z delovanjem tudi brez zapiranja pokrova, predvsem pri ponavljajočem delu. Samodejno obrezovanje in rotacija zagotavljata, da so dokumenti tudi ob odprtem pokrovu natančno obdelani.

Udobno skeniranje z uporabniku prijazno obliko

Fujitsu fi-65F je opremljen z gumbom za skeniranje na sprednji strani. To uporabniku omogoča, da sproži skeniranje takoj po tem, ko položi dokument na skener. Tako se poveča hitrost obdelovanja večjega števila dokumentov z minimalnim delom. Uporaba USB 2.0 vhoda omogoča izjemno zmogljivost in hkrati olajša namestitev. V primeru, ko napajanje ni možno, se lahko za napajanje uporabi tudi USB povezavo. Dizajn in proizvodnja skenerja Fujitsu fi-65F izpolnjujeta zahteve Energy Star po energetski učinkovitosti in direktivo Evropske unije o omejevanju emisij hlapnih organskih spojin zaradi uporabe organskih topil v nekaterih dejavnostih in obratih (VOCs).

Napredna programska oprema izboljša delovanje pred in po samem skeniranju

Funkcionalnosti programske opreme PaperStream IP in PaperStream Capture povečajo produktivnost z zmanjšanjem števila potrebnih operacij pred in po samem skeniranju.

Pri potnih listih in osebnih izkaznicah je osebne podatke, kot so ime, števila dokumenta in državljanstvo, ki so del strojno berljive kode (MRZ – Machine Readable Zone), moč enostavno samodejno prebrati in obdelati za lažji vnos osebnih podatkov

*Podprto je strojno branje na osebnih izkaznicah kot ga predpisuje ICAO (International Civil Aviation Organization). Podprt način je definiran kot dvovrstični s 44 znaki v vsaki vrsti (Doc 9303 TD3 format) oz. trivrstični s 30 znaki (TD1).

Povežite delovni proces z PaperStream IP in PaperStream Capture

PaperStream IP podpira TWAIN in ISIS, odstrani potrebo po finih nastavitvah pri optični prepoznavi znakov (OCR). Samodejno pretvori sliko v izjemno čisto sliko, kar olajša OCR. Tudi v primeru zmečkanega, umazanega ali dokumenta z vzorci. Intuitivni vmesnik PaperStream Capture omogoča, da organizacija zajem informacij poveže z delovnim procesom, kar še posebej poveča efektivnost pri zajemu večje količine dokumentov. Programska oprema je zasnovana, da maksimizira administratorjevo in uporabnikovo delovanje. Dokumenti s črtnimi kodami in so samodejno sortirani v ustrezne mape z nekaj preprostimi nastavitvami.

Napredne funkcionalnosti s PaperStream Capture Pro

Visoko-kvalitetna programska opreme za skeniranje PaperStream Capture Pro nadgradi skenerje fi Series s superiornimi funkcionalnostmi. Med njimi je možnost visoke stopnje pridobivanja podatkov in indeksiranje, uvoz elektronskih slik in podpora za licenciranje na več lokacijah.

Specifikacije

 • Načini skeniranja: skeniranje dokumentov na ploskvi, enostransko

 • Skeniranje dokumentov na ploskvi (A6; 105 x 148 mm): 1.7 sekunde na stran (barvno, 200 dpi) in 1.0 sekunde za monokromatsko na električnem napajanju; 2.0 sekunde za barvno in monokromatsko na USB napajanju

 • Ločljivost skeniranja: 600 dpi

 • Priklop: USB 2.0 / USB 1.1 (USB priklop se lahko uporabi tudi za napajanje skenerja)

 • Mere: 145 x 234 x 40 mm

 • Teža: 0.9 kg